تماس با مشاور ارسال پیام
00:00
    سرعت پخش

ویلا کد 473

2,900,000,000 تومان

  • زمین

    340 متر
  • بنا

    170 متر
  • خواب

    3
  • پارکینگ

    1

  • کد ملک

    473

  • آدرس

    محمودآباد

  • حمام

    1

  • سرویس بهداشتی

    1

  • منظره

    محوطه

  • جهت ملک

    شمالی

  • سال ساخت

    1402

  • سند

    تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان

موقعیت

ویژگی ملک

  • مجوز :

    پروانه ساخت , پایان کار

  • وضعیت سکونت :

    تخلیه

  • نوع موقعیت :

    ساحلی , مستقل

توضیحات

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 473 آشنا خواهیم شد.

 

دوتا زمین، یکی بنا!

ویلای حاضر با 340 متر زمین و 170 متر بنا رو میشه یکی از ویلاهای نیم پیلوت نما آجر معرفی کرد که ترکیب و ساخت خاصی داره و بعضا خریدارایی که دنبال ویلایی به قیمت و  البته با زمین بالا هستن، این ویلا میتونه براشون بهترین انتخاب باشه! این ویلا تو یکی از مناطق نزدیک به دریا ساخته شده که فاصله ای حدودا 4 دقیقه ای تا دریا داره؛ همینطور تا جاده اصلی و امکانات رفاهی حدود 2 کیلومتر فاصلشه و از لحاظ سطح فرهنگی یکی از بهترین مناطق محسوب میشه. سازنده دو دروازه ورودی بزرگ و کوچیک برا این حیاط در نظر گرفته و با توجه به محوطه سازی و البته فضای کم جلوی حیاط، فقط میشه یه خودرو توی حیاط پارک کرد که اونم مربوط میشه به پارکینگ مسقف. اما پشت ویلا حیاط بزرگی داره که کلی دار و درخت توش کاشته شده، بعلاوه یه آلاچیق سنتی که اگه یه باربیکیو هم بهش اضافه بشه، محیط فوق العاده ای برا دورهمی شبانه بوجود میاد! 

 

سنتی طور!

نرده های استیل و پله های سنگی، شما رو به ورودی سالن و درب ضدسرقت میرسونه که دو طرفش از پنجره های دوجداره با حفاظ تشکیل شده! بعد از ورود به سالن با یه مساحت حدودا 50 متری روبرو میشید که با کف سرامیک پوشیده شده و از سقف رابیتس و گچ برخورداره؛ سازنده تو توضیح استفاده از رابیتس بجای کناف گفته که دوام و موندگاری رابیتس به مراتب بالاتر و بهتر از کنافه، گرچه فضای بیرونی سقف با کناف طراحی شده! همینطور راجع به پی ویلا اذعان داشته که از میله گردهای 16 به تعداد 6تایی استفاده کرده و ستونها بصورت آزاد، دیوارها با آجر و کف بنا با ایزوگام کار شده! نکته جالب تو این ویلا، استفاده از آجرنما توی سالن هستش که یه طراحی سنتی بوجود آورده و بنظرم یه خریدار خوش ذوق میتونه با چند تا بالش و قالیچه، به این فضا روح ببخشه! چای، استکان کمر باریک، نعلبکی، ساز، فرش چل تیکه، ظرف مسی، آینه و کنسول، کوزه، صندوقچه، کمد چوبی، چراغهای قدیمی و ... موارد دیگه ای هستن که میشه ازشون تو محیط سنتی طور ویلاتون استفاده کنید.

 

میز بیلیارد یا پینگ پنگ؟!

این ویلا 3 تا اتاق خواب داره که البته یکیش رو میشه بعنوان اتاق بازی یا game room معرفی کرد؛ همونطور که تو تصاویر و ویدئوی این ویلا مشاهده میکنید این اتاق با یه اختلاف ارتفاعی پایینتر از سطح سالن طبقه اول قرار گرفته و از ابعاد 4 در 4 برخورداره! این فضا قبلا جزو پارکینگ بوده که سازنده تغییر ساخت داده و اونو بعنوان یه اتاق جدید طراحی کرده! تو این اتاق میتونید انواع بازی رو داشته باشید؛ مثلا میز بیلیارد قرار بدین و یا از پینگ پنگ یا فوتبال دستی استفاده کنین؛ همینطور میشه تلویزیون گذاشت و PS4 یا PS5 بازی کرد؛ شایدم بشه از اتاق سینما یا اتاق رقص ازش استفاده کرد. خب دیدین که این اتاق چقدر قابلیت داره و امیدوارم اونو فقط به چشم یه اتاق خواب نبینید، چون قراره تو این ویلا کلی خوش بگذرونین و چی ازین بهتر؟! دوتا اتاق خواب دیگه این ویلا تو طبقه دوم قرار گرفتن که یکیش مستره و از ابعاد 4 در 4 برخورداره؛ نکته جالب اینجاست که اتاق خواب کناری هم ابعادش 4 در 4 هستش و یه سرویس بهداشتی کنارش قرار گرفته! توی آشپزخونه این ویلا از کابینت ممبران استفاده شده که یکی از بهترین متریال کاربردی توی کابینتاست؛ همینطور سینک دوقلو کار شده که البته شیرآلاتش هنوز نصب نشده که بزودی تکمیل میشه. این ویلا دارای مجوز ساخت، پایان کار و سند تک برگ هستش و آماده برا انتقال؛ اگه ازین ویلا خوشتون اومده بهتره با همکارای ما تو تیم ویلاطور در تماس باشید. 

 

ویلاطور؛ بهترینا رو براتون آرزو میکنه!