5,500,000,000 تومان
زمین
420 متربنا
300 مترخواب
3471
محمودآباد
3
4
محوطه,باغ
شمالی
1402
تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان
پروانه ساخت , پایان کار
تخلیه
جنگلی , مستقل
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 471 آشنا خواهیم شد.
ویلاباغ یا چی؟
این ویلا باید خیلی خوش شانس باشه که وسط این همه مرکبات و دار و درخت قرار گرفته؛ چون به هر طرف نگاه میکنه شاخه های درختا رو میبینه که یجورایی تو آغوشش گرفتن! اگه وارد حیاط بشید شاخه های درخت انجیر و پرتقال مسیر راه پله رو محصور کردن و از اون طرف هم وقتی به تراس پشتی ویلا نگاه میکنید، درختای پرتقال هستن که شاخه ها و میوه هاشون تا تراس بالا اومدن؛ این همه زیبایی و برکت رو واقعا کجا میشه پیدا کرد؟ قشنگی این ویلا تو همینه که وقتی میخواین مسیر حیاط رو طی کنین، شاخه های درختا و میوه ها جلو راهتون سد میشن! مثل بچه ای که وقتی میخواین برین سر کار، جلوتونو میگیره و انتظار داره بغلش کنید؛ همینقدر لطیف و همینقدر دلبر! خب؛ برا اینکه بیشتر با این ویلا آشنا بشید، بهتره ما رو تا آخر همراهی کنید.
تجربه ساخت با قدمت 15 ساله!
ویلای دوبلکس نما سنگی که الان پیش روتونه، حاصل سالها تجربه تو ساخت و سازه و سازنده خوشنام منطقه با آگاهی از سلیقه خریدارای ویلا، دست به ساخت چنین ویلایی زده؛ ویلایی که همزاد داره و دقیقا کنارش ساخته شده! شروع ساخت و پایان این دو ویلا همزمان بوده و فقط کمی تو طراحی داخلی و متراژ بنا با هم متفاوتن! ویلای کناری هم پُر از دار و درخته و به مانند ویلای حاضر، ازش کلی بوی بهارنارنج به مشام میرسه؛ پیشنهاد میکنم اگه دوست داشتید حداقل یکی از این دوتا ویلا رو تهیه کنید، چرا که اینجور ویلاها خیلی زود به فروش میرن! اگه میتونید دوتا ویلا بخرید و البته اگه شانس باهاتون یار باشه حتما و حتما توجه و نگاه ویژه ای به این ویلاها داشته باشید. این ویلا یه استخر سرپوشیده داره که تو فضای حیاط ساخته شده و موتورخونه هم ابتدای ورودیشه! ابعاد آبگیر این استخر 2 در 4 هستش و عمقش 180 سانتیمتره؛ همینطور سونا خشک داره و حدود 6 متر مساحتشه؛ سقف آسمان مجازی، درب شیشه ای مات، سرویس بهداشتی مجزا که کاشیکاری زیبایی داخلش انجام شده به همراه توالت فرنگی، روشویی کاسه ای با میز کابینتی، دوتا دوش و آینه؛ از موجودیتهای این استخر و سرویس محسوب میشن. تو حیاط این ویلا سنگریزه ریخته شده که خریدار میتونه بعدا اونو با سنگ پوشش بده و اینکه امکان پارک همزمان 3 تا خودرو توی حیاط وجود داره که نشون از مساحت بالای زمینه. این ویلا 420 متر زمین داره و 300 متر بنا که البته 100 متر ازین بنا مربوط به روف هستش. همونطور که توی تصاویر مشخصه روف این دو ویلا خیلی به هم نزدیکن و سازنده از چمن مصنوعی موکتی برا کفپوش استفاده کرده؛ همینطور تعداد زیادی چراغ شبتاب هم قرار داره که تو تایم شب این محیط بسیار روشن و جذاب میشه!
ترکیب جکوزی با حموم ترکی!
دوتا از سه اتاق خواب این ویلا مسترن که تو یکی از این اتاقای مستر، وان جکوزی کار شده؛ همینطور یه فضایی برای ماساژ هم طراحی شده که نیازه یه سکو قرار داده بشه! اگه به این مستر خوب نگاه کنید، شبیه به حموم ترکی قدیم هستش که البته هنوز تو یه سری از هتلهای داخل کشور وجود دارن؛ درواقع هنوز مشخص نیست که این حموما تاریخچه ایرانی دارن یا ترکیه ای ولی هرچیزی که هست شامل 4 تا روشه که حتی میشه تو این سرویس مستر بکار بست. تو این حموما ابتدا با شستشوی سر و بدن شروع میشه که مثل یه استحمام معمولی صورت میگیره. بعد وارد اتاقی میشید که گرما و بخار زیادی داره و باعث میشه بدنتون کاملا عرق کنه؛ تو این اتاق کار ماساژ هم انجام میگیره که باعث نرم و رها شدن بدن میشه. تو اتاق بعدی استحمام کامل انجام میگیره که درواقع برا پاک کردن پوستهای مُرده از بدنتونه و احساس راحتی و خوبی خواهید داشت. در آخر هم وارد اتاقی میشید که خنکه تا بدنتون با هوای محیط سازگار بشه؛ حتی حوله ای هم دور بدنتون میپیچید که سرما نخورید. درواقع با معرفی این مراحل، خواستیم شما رو با حموم ترکی آشنا کنیم که با جایگیری محفظه های شیشه ای بجای اتاق، تو سرویس مستر خودتون هم یه حموم ترکی کوچیک داشته باشید.
از کف تا سقفِ روف...!
با ورود به سالن این ویلا، نورافشانی زیادی رو خواهید دید که از طریق پنجره های بزرگ، سقف و سالن این ویلا ساتع میشن؛ درواقع بکگراند این سالن پُره از رنگای سفید که آماده یه دست مبلمان رنگی و خوشگله! لوسترهای طلایی به همراه نورپردازیای مخفی و هالوژنا؛ سهم بزرگی تو زیبایی این سالن دارن و بهتره حتی تو خرید مبلمان به این موجودیتا هم توجه داشته باشید. انتهای سالن، آشپزخونه رو داریم که با کابینت MDF کار شده، سینک دوقلو داره و از هود استفاده کرده؛ منتهی الیه این آشپزخونه هم به زیر راه پله چوبی میرسه که همین راه پله خودش بخش بزرگی از رنگ آمیزی این سالن به حساب میاد. اصولا چوبها نقش بسزایی تو زیبایی یه محیط دارن و اگه توسط رنگهای مخصوص عایق بندی بشن، تا سالها دوام و زیباییشون حفظ میشه! یه اتاق خواب تو این طبقه کار شده که از ابعاد 3 در 4 برخورداره و مستر هستش؛ بطور کلی تموم اتاقهای این ویلا 12 متری هستن و از ابعاد استانداردی برخوردارن! نشیمن طبقه بالا هم حدود 20 متره که با توجه به قرارگیری دو اتاق خواب تو این طبقه و داشتن یه تراس به نسبت بزرگ، ابعاد نشیمن کمتر به نظر میاد. تو این نشیمن از سینک دوقلوی گرانیتی استفاده شده، به همراه یه سرویس مجزا؛ از این نشیمن به تراس دوتا درب کشویی دُرسا قرار داده شده که دسترسی خوبی به تراس خواهید داشت.
و در نهایت با رفتن به طبقه بالا که روف این ویلا رو تشکیل میده، چمن مصنوعی موکتی رو میبینید که کف روف رو کاملا پوشش داده؛ همینطور ارتفاع دیواری که این امکان رو براتون فراهم میاره تا بتونید ویوی فوق العاده اطراف رو مشاهده کنید. یه ویوی 360 درجه از خونه ها، درختا و زمینهای شالی پیرامون، میتونه نویدبخش لحظه های خوشی باشه که به همراه عزیزانتون تو این ویلا سپری میکنید. این ویلا تو بافت مسکونی قرار گرفته و دارای مجوزهای ساخت و پایان کاره؛ سند تک برگ داره و آماده برای انتقال به نام شماست. اگه ازین ویلا خوشتون اومده ولی هنوز مردد هستید، لازمه که بگم این ویلا تا جاده و امکانات رفاهی فقط 1.5 کیلومتر فاصله داره و تا دریا حدود 10 دقیقه! دسترسی راحت به شاهراه تجاری منطقه میتونه سود سرمایه گذاری و حال خوب سکونت تو همچین جایی رو براتون به همراه داشته باشه! پس برا بدست آوردن چیزی که دنبالشید، بهتره تاخیر نکنید.
ویلاطور؛ شما رو به داشتن یه حال خوب دعوت میکنه!