تماس با مشاور ارسال پیام
00:00
    سرعت پخش

ویلا کد 582

3,000,000,000 تومان

  • زمین

    200 متر
  • بنا

    173 متر
  • خواب

    3
  • پارکینگ

    1

  • کد ملک

    582

  • آدرس

    آمل

  • حمام

    2

  • سرویس بهداشتی

    3

  • منظره

    شهرک,جنگل,کوه

  • جهت ملک

    جنوبی

  • سال ساخت

    1402

  • سند

    تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان

موقعیت

ویژگی ملک

  • مجوز :

    پروانه ساخت , پایان کار

  • وضعیت سکونت :

    تخلیه

  • نوع موقعیت :

    جنگلی , شهرکی

توضیحات

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 582 آشنا خواهیم شد.

 

شهرک جنگلی با سند تک برگ!

بافت مسکونی، شهرکی، دارای نگهبانی، سند تک برگ، منظره کوه و جنگل، به قیمت، خوش ساخت و منطقه خوب؛ اینها از ویژگیهای ویلا کد 582 هستش که برای خریدش، تعلل جایز نیست و باید دست بجنبوند. 

 

مطمئن باشین این ویلا و ویلاهای دیگه این شهرک تو مدت زمان کوتاهی به فروش میرن و انقدر موقعیت و شرایط خوبی داره که تا وقتی دوتا از این ویلاها آماده شد، سریعا فروختن شدن. این شهرک یه ترانس برق داره، کف خیابونش سنگریزس، به 12 تا قواره تقسیم شده که فعلا یجورایی 9 تاش آماده شدن و یه قوارش مربوط میشه به مالک این ویلا که نقش نگهبانی هم داره. همونطورکه توی تصاویر میبینین همه ویلاها سبک کلاسیک دارن بغیر از یه ویلای نما مدرن که فروخته شده. این ویلا به مانند بقیه ویلاهای کلاسیک شهرک نماش از سنگ تراورتنه، بصورت نیم پیلوت ساخته شده، 200 متر زمین داره و 150 متر بنا بعلاوه 23 متر مشاعات و بخاطر نیم پیلوت بودنش میشه دوتا ماشین رو توی حیاط و پارکینگ مسقفش پارک کرد. پی ویلا آرماتور بندی و بتن ریزی شده و سقفش هم با تیرچه و یونولیت کار شده که به همراه سقف شیروانی، یه ویلای شسته و رفته تحویل داده میشه.

 

سه خواب، دو خواب مستر!

این ویلا سه تا اتاق خواب داره، دو خوابش مستره، یه سرویس بهداشتی ایرانی بصورت مجزا زیر راه پله ش طراحی شده و دو خواب مسترش دارای توالت فرنگی، دوش، روشویی کابینتی و تهویه هستش. باتوجه به اینکه دو دروازه ورودی بزرگ و کوچیک براش طراحی شده، مسیر عبوری عابر و ماشین رو از هم جدا کرده و محوطه سازی شیکی هم دو گوشه حیاط انجام داده. فضای داخلی ویلا به این صورته که بعد عبور از درب ضدسرقت، با سالن روبرو میشین که حدودا 40 متره، کفپوش سرامیک براق داره، سقفش کنافه با نورپردازی مخفی، هالوژن و لوستر، انتهای سالن آشپزخونه با کابینت MDF کار شده بعلاوه سینک دوقلو، هود، گاز 5 شعله و فضای تعبیه یخچال. همینطور بخشی از دیوار سالن با کاغذدیواری پوشونده شده و توی هر سه اتاق این ویلا هم از کاغذ دیواریهای 3 بعدی استفاده شده که قابل شستشو هستن. این اتاقها 3 در 4 مترن، بغیر از اتاق خواب طبقه اول که درب ورود به حیاط پشتی داره، دو اتاق خواب طبقه بالا پنجره های دوجداره با مارک Dorsa دارن که مشرف به فضای سرسبز پشت ویلا هستن. 

 

سیلر راه پله!

تو بین طبقات، راه پله با چوب نراد هستش که رزین کاری شده و بخاطر رفت و آمدی که انجام میشه، مالک اذعان داشته سیلر میزنن تا از فرسودگی چوب جلوگیری کنن. درواقع سیلر یه نوع رنگ شفافه که سوراخها و منفذهای روی چوبو پوشش میده و در کنارش سنباده هم زده میشه که البته میذارن 4 تا 8 ساعت از خشک شدن سیلر روی چوب بگذره و بعد سنباده میزنن. با این کار درنهایت زیبایی و رنگ اصلی چوب حفظ میشه و مشکلی از بابت پوسیدگی یا فرسودگی بوجود نمیاد. 

 

مدارک؟ موقعیت؟!

این ویلا دارای مجوز ساخت و پایان کاره و سند تک برگش هم آمادس؛ یعنی با خیال راحت میتونین سند رو به نام خودتون ببینین. همینطور نزدیک جنگل بزرگیه که فقط 2 دقیقه باهاش فاصله داره و حتی از روی بالکن طبقه دوم میتونین کوه ها و جنگلهای اطراف رو براحتی مشاهده کنین. فاصله ای که این ویلا تا دریا داره یه چیزی حدود 20 دقیقس که باعث شده رطوبتش پایین باشه و از طرفی بخاطر فاصله کوتاهش تا جنگل، آب و هوای فوق العاده ای داره. از لحاظ دسترسی به امکانات رفاهی هم این ویلا و شهرک تو موقعیت خوبی قرار گرفتن و حتی میتونین تا شاهراه تجاری منطقه 10 دقیقه ای برین و برگردین.

 

ویلاطور؛ آرزوی بهترینا رو براتون داره.