8,000,000,000 تومان
زمین
300 متربنا
328 مترخواب
5578
سرخرود
3
3
دریا,جنگل,کوچه و خیابان
غربی
1402
تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان
پروانه ساخت , پایان کار
تخلیه
ساحلی , مستقل
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 578 آشنا خواهیم شد.
ویلایی متمایز!
هر ویلا یه وجه تمایزی با بقیه ویلاها داره، اما اگه این تمایز چن تا باشه و فقط به یک مورد بسنده نشه، چی؟ اونوقت میشه گفت این یه ویلای خاصه، چون خیلی سخت بشه شبیهش رو پیدا کرد.
میخوام این نوید رو بهتون بدم که شما الان در برابر ویلایی ایستادین که از یه طرف به دریا ویو داره، از یه طرف به آببندون، از یه طرف به جنگل و از طرف دیگه به باغ مرکبات! کجا میشه همچین موردی رو پیدا کرد که از چهار طرف به مناظری اشراف داشته باشه که حتی داشتن یکی از این مناظر آرزوی خیلی از خریدارای ویلاست. ویلاها توی شمال به 3 دسته جنگلی، ساحلی و کوهستانی تقسیم میشن که این ویلا از دو موهبتش برخورداره. شاید هم بخاطر نزدیکیش به دریا اونو بعنوان یه ویلای ساحلی بشناسیم، اما خب وجود دار و درختهای نزدیک بهش رو نباید نادیده گرفت. هرچی که هست مناطق ساحلی در معرض رطوبتن و این یه مساله اجتناب ناپذیریه؛ اما وجود درختای انبوه اطرافش باعث میشه شرایط جوی به مراتب بهتری رو تجربه کنین.
توی سالن دوتا درب ضدسرقت و کشویی وجود داره که اولی به حیاط جلو و دومی به فضای حیاط پشتی مشرفه و روبروش درختای صنوبر رو میبینین. یه نکته جالب اینه که اگه دوتا درب سالن رو باز بذارین، هوای خیلی خوبی توی ویلا جریان پیدا میکنه؛ دلیلش هم به این خاطره که باد از دریا میوزه و از لابلای درختا عبور میکنه و وارد سالن میشه. تو اینجور مواقع میتونین اسپلیت رو خاموش کنین و درها رو باز بذارین تا از هوای مطبوعی که توی ویلا به جریان افتاده لذت ببرین.
چهار موقعیت استثنایی ویلا!
اگه از بادهای خنکی که توی ویلاتون جریان داره لذت بردین باید بهتون بگم که این ویلا از 4 تا موقعیت دیگه ای هم برخورداره که درست تو معرض مستقیم بادهای خنک قرار میگیرین. دوتا از این موقعیتها بالکن غربی طبقه اول و دومه که روبروی باغ و جنگلن و ویوی زیبایی دارن. میتونین یه مبل راحتی قرار بدین، منقل بذارین، کباب بزنین و از طبیعت روبرو لذت ببرین. سومین موقعیت بالکن شرقی طبقه دومه که مثل دو بالکن قبلی یه فضای به نسبت بزرگی داره و بادهای خنکی میوزه. اما چهارمین موقعیت که مناسب همه فصلهای ساله، بهارخواب طبقه سوم هستش که دورتادورش پنجره کار شده و میشه با باز کردنشون، هوای خنکی رو استنشاق کرد. این اتاق که تنها موقعیت طبقه سومه و فضای نیم دایره ای رو شامل میشه، حدود 15 متر مساحت داره و خوراک بازی مافیاست. با خروج از درب آلومینیومی که براش گذاشته شده، میتونین به روی سقف ویلاتون برین که با طرح سفال کار شده و از اینجا دریا، جنگل، باغ و آببندون رو ببینین. این نقطه از جذابترین و پر هیجانترین موقعیت ویلا محسوب میشه؛ به این صورت که درست بر فراز ویلا ایستادین و به هر طرف که نگاه میکنین منظره هست و منظره هست و منظره!
منطقه سطح بالا!
محمودآباد شهریه که همه روستاهاش چه از لحاظ فرهنگی، چه از لحاظ امکانات و چه از لحاظ ساخت و ساز همیشه رو به جلو بوده و این مسئله به جذب توریست و ورود سرمایه به این شهر کمک کرده. بطور کلی از نظر امنیتی محمودآباد جزو شهرهای سطح بالای استان مازندران معرفی میشه و این موضوع میتونه در آینده ای نزدیک برای این شهرستان سودآوری زیادی داشته باشه. منطقه ای که این ویلا توش ساخته شده، از روستاهای نزدیک به جاده و ساحل محسوب میشه که فاصله ای تقریبا دو دقیقه ای تا دریا داره. همینطور باتوجه به ساخت و ساز زیادی که تو این منطقه انجام شده و ویلاهای سنگینی که بنا شده، ارزش زمین این ویلا و این منطقه رو بالا برده. جاده های عریض و جدول بندی شده، وجود فروشگاه های مواد غذایی، دسترسی راحت به کمربندی و ارتباط مستقیم به شهر سرخرود؛ از مواردیه که این منطقه رو جزو مناطق هدف برای ساخت و ساز و سرمایه گذاری قرار داده.
حیاط، سالن و مشتقاتش!
این ویلا 300 متر زمین داره و 328 متر بنا؛ نماش از سنگ تراورتنه، بصورت تریبلکس ساخته شده، دارای مجوز ساخت و پایان کاره و سندش هم در دست اقدامه. دوتا حیاط به نسبت بزرگ داره که تو حیاط جلویی میشه دوتا ماشین رو پارک کرد؛ کف دو حیاط با سنگ پوشیده شده و بغیر از دروازه بزرگی که حیاط جلو داره، حیاط پشتی یه دروازه کوچیک رو به جنگل داره که هر زمان اراده کنین میتونین وارد این فضا بشین. توی حیاط جلویی محوطه سازی زیبایی رو میبینین که با درختای کاج و سیکاس و چراغهای شبنما تزئین شدن و بخشی از دیوار درونی و بیرونی با سنگ کار شده و قسمتهای دیگه حیاط پودر کشی هستش.
یکی از دلایلی که باعث میشه سالن این ویلا بزرگ نشون داده بشه، ارتفاع بلند سقفشه و این موضوع معمولا به افراد حس اقتدار و بزرگی میده. مساحت این سالن حدود 50 متره و با کفپوش سرامیک پوشونده شده؛ درب ضدسرقت داره، پنجره هاش دوجدارن، راه پله چوبی با نرده استیل داره، سقفش کنافه، نورپردازی مخفی و هالوژن داره و نیازه که لوستر هم براش نصب بشه. این ویلا تو معرض نور زیادی قرار داره و میتونین از این روشنایی به نحو احسن استفاده کنین؛ مثلا درب کشویی و بزرگ آلومینیوم مشرف به حیاط پشتی و چندین پنجره ای که کار گذاشته شده، یجورایی سالن رو غرق نور کردن.
آشپزخونه که بعنوان قلب خونه معرفی مییشه تو ضلع شرقی سالن قرار گرفته و کابینت MDF داره. سینک دوقلو، گاز 5 شعله، هود، فضای تعبیه یخچال و پنجره دارای حفاظ از متعلقات آشپزخونه این ویلا محسوب میشن.
4 خواب + بهارخواب!
یکی از نکات جالب و عجیبی که تو این ویلا باهاش روبرو میشین، 5 اتاق خوابی هستش که هیچکدوم مستر نیستن! یکیش تو طبقه اوله، سه تاش تو طبقه دوم و یه اتاق هم که پیشتر راجع بهش صحبت کردیم بعنوان بهارخوابه که تو طبقه سوم قرار داره. ابعاد اتاق خواب اولی 3 در 5 متره، کمددیواری داره، پنجرش آلومینیومه، حفاظ داره و کنارش یه سرویس بهداشتی مجزای فرنگی موجوده که شامل دوش، تهویه، روشویی کابینتی و آینه هستش.
سه اتاق خواب طبقه دوم ابعادشون 3 در 4 متره، یه سرویس بهداشتی مجزا هم بینشون قرار داره که شامل دوتا دوش، توالت فرنگی، تهویه، روشویی کابینتی و آینه هستش. دوتا از این اتاقها کمددیواری دارن و پنجره هاشون هم مشرف به ویوی زیباییه. درواقع شما میتونین از پشت این پنجره ها، آببندون رو ببینین که البته فاصله ش تا ویلاتون زیاد نیست.
در آخر؛
اغلب ویلاهای این منطقه بصورت دوبلکس یا تریبلکس ساخته شدن و حتی یه شهرک بزرگ هم کنار این ویلا در حال ساخت و سازه که مسلما تو رشد زمینهای این منطقه تاثیر زیادی داره. اگه قصد سکونت و یا سرمایه گذاری دارین، این ویلا بهترین گزینه برای خریده.
ویلاطور؛ شما رو تو امر خرید مشاوره میده.