5,000,000,000 تومان
زمین
260 متربنا
280 مترخواب
3463
آمل
2
3
جنگل,شهرک,محوطه
شمالی
1402
تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان
پروانه ساخت , پایان کار
تخلیه
جنگلی , شهرکی
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 463 آشنا خواهیم شد.
جذاب و پر جذبه!
همین ابتدا میخوام نظرتونو به جمله بعدی جلب کنم: "ویلایی بخرید که وقتی 5 سال بعد هم اومدین به دیدنش، همچنان جذاب باشه!" بدون تعارف بگم هممون دوس داریم وقتی مهمونی برامون میاد بهترین پذیرایی رو ازش داشته باشیم و همینطور یه محیط راحت و آرومی رو براش تدارک ببینیم. این ویلا دقیقا مصداق همین موضوعه؛ چرا که وقتی با دوستاتون سر ویلا میاین اولین چیزی که نظرشونو جلب میکنه نمای ویلاتونه و این میتونه شما رو هل بده برا یه میزبانی خوب! ما میخوایم به شما ویلایی رو معرفی کنیم که حتی 10 سال بعد هم اومدین، اونو همچنان جذاب و دیدنی ببینین. پس همراهمون باشین با معرفی ویلا کد 463!
یوگا کلاب!
ویلایی که با نمای مدرن ساخته میشه، چشم هر مخاطبی رو به خودش جلب میکنه و این میتونه سرآغاز یه حس خوب باشه که خریدار از خریدش نهایت لذت رو ببره. نمونه ش همین ویلای حاضر که نسبت به ویلاهای دور و اطرافش نمای کاملا متفاوتی داره و نگاه ها رو به خودش خیره کرده! این ویلا 280 متر بنا داره، در صورتیکه زمینش 260 متریه! سه تا خواب داره که دو تاش مستره! یه روف داره که کنارش، یه بهارخواب هم طراحی شده که روزهای گرم و سرد سال رو میتونین یه ضرب تو همین فضای 9 متری سپری کنین! این بهارخواب یه وان جکوزی داره و یه ویوی فوق العاده، که همونطور توی وان دراز کشیدید میتونین به منظره بیرون ویلا هم اشراف داشته باشین. اگه بعد از جکوزی، دلتون یه نور مستقیم آفتاب یا گرماشو خواست، در رو باز کنین و وارد روف بشین؛ به همین راحتی! این روف یه مساحت حدودا 40 متریه که توش آلاچیق و باربیکیو کار شده! دور تا دورش به ارتفاع 1 متر با نرده شیشه ای پوشونده شده و با چند تا گلدون گل و کاج، فضای سرسبز و مفرحی رو بوجود آورده! بهتره ورزش صبحگاهیتون رو اینجا برگزار کنین و من پیشنهاد میکنم حتما حصیر، بطری آب، بالشتک، زیرانداز و تشک هم همراتون باشه؛ البته نه برا خواب، بلکه برا یوگا! با موقعیت خوبی که تو روف براتون بوجود اومده، میتونین ریلکس کنین، به ذهنتون آرامش بدین و از همه مهمتر برا یه روز پُرانرژی آماده بشین. پس تو دم دمای صبح قبل از اینکه صبحونتون رو میل کنین، ورزش ذهنتون رو استارت بزنین.
شیرین تر از این نیست...!
حیاط سازی شیک، جای پارک 3 تا خودرو و انواع گل و درخت، شما رو به یه ویلای باکیفیت هدایت میکنه که تو یه منطقه سطح بالا ساخته شده! ابتدا بهتره کمی با منطقه این ویلا آشنا بشیم که ببینیم چه قابلیتهایی داره؛ این ویلا از دو مسیر اصلی و یه مسیر بین محلات قابل دسترسه که حتما بعدها اسم مناطق کلوده و وِلیسده رو بیشتر میشنوین. این دوتا اسم جزو شاهراه های تجاری این منطقه محسوب میشن که شما رو از بین شهرهای آمل - محمودآباد و آمل - چمستان عبور داده و به ویلاتون میرسونن! بذارین راحتتر بهتون بگم؛ زمانی که از شهر آمل قصد عزیمت به سمت ویلاتون رو داشتید اگه به سمت غرب رفتین، باید از سه راه ولیسده عبور کنین؛ اگه از سمت شمال تردد داشتین، باید سه راه کلوده رو انتخاب کنین. این دوتا سه راه درواقع دو نقطه از یه پاره خط هستن که ویلاتون بینشون قرار گرفته! از طرفی هم یه راه دیگه هم موجوده که بین محلاته و جادش باریکه و اگه خواستین مناظر شالیزار رو از نزدیک ببینین، با کمی احتیاط میتونین این مسیر رو برا حرکت انتخاب کنید. روستایی که این ویلا تو اون قرار داره نسبت به روستاهای مجاور از امکانات زیادی برخورداره؛ این روستا با توجه به اینکه جزو دو روستای بزرگ منطقه محسوب میشه، از امکاناتی همچون مرکز بهداشت، مرکز مخابرات، مدرسه، بانک دولتی، پارک، زمین فوتبال، انواع فروشگاه ها، مراکز خدماتی و ... برخورداره که تو کمتر روستایی اونا رو میبینیم. همچنین لازم به ذکره که بگیم این ویلا توی یه شهرک خوبی قرار داره که ساکنین اون از سطح فرهنگی بالایی برخوردارن. با توجه به اینکه شهرک در حال تکمیل شدنه، بزودی شاهد خیابون سازی داخل اون خواهیم بود که ارزش منطقه رو بیش از پیش بالا میبره.
شیک و پیک؛ جمع و جور!
درب ضدسرقت و پنجره های اختصاصی اولین چیزهایی هستن که به محض ورود به سالن باهاشون روبرو میشید؛ سازنده سعی کرده با استفاده از بهترین متریال در زیر و روی کار، عالیترین نتیجه رو ارائه بده! یه سالن بزرگ که مساحتش به حدود 50 متر میرسه با سرامیک براق 60 در 60 پوشونده شده و این میتونه با ترکیب سقف کناف و نورپردازی مخفی، همینطور هالوژن و لوستر، رنگ و نور تازه ای به این سالن ببخشه! بدون شک وجود مبلمان کار رو راحت در میاره و پیشنهاد میکنم حتما موقع خرید مبلمان و فرش برای این ویلا نهایت دقت رو بکار ببندید. سازنده سعی کرده روکش کابینت MDF رو هم حتی براق در نظر بگیره تا انعکاس نور توی این سالن بیشتر بشه و یا TV Wall طراحی شده با بک گراند طوسی، میتونه بهترین انتخاب باشه؛ در واقع اینجوری میشه گفت: سفید و طوسی جزو رنگایین که هرچی بیشتر استفاده بشن، بیشتر مورد استقبال قرار میگیرن و این بخاطر خنثی بودنشونه!
هود، سینک گرانیتی دوقلو، گاز 5 شعله، تهویه و فضای تعبیه یخچال از موجودیتای آشپزخونه این ویلا محسوب میشن که با توجه به طراحی دکوراسیون آشپزخونه، قانون مثلث طلایی نیز بدرستی اجرا شده! با این توضیح کوتاه که این قانون شامل محل قرارگیری یخچال، سینک و اجاق گازه؛ به این صورت که هم دسترسی به این سه نقطه کاربردی توی آشپزخونه به سهولت انجام بشه و هم هیچ یک از این نقاط اثرات سوء روی دیگر نقاط نذاره. مثلا قرارگیری یخچال و اجاق گاز در کنار هم اصولی نیست؛ به این خاطر که یکی منبع سرماست و دیگری منبع گرما!
تو این طبقه یه اتاق خواب مستر قرار گرفته که برای ورود به سرویس از یه درب شیشه ای مات استفاده شده؛ دوتا دوش، توالت فرنگی و ایرانی، سیفون، آینه و روشویی کابینتی از متعلقات مربوط به این سرویس هستن که سقف و دیواره اون از سنگ پوشیده شده و بطور کلی سازنده سعی کرده توی همه سرویسا از ترکیب سنگ و کاشی استفاده کنه. یه نکته ای رو لازمه اینجا بهش اشاره کنیم و اونم اینکه مساحت هر یک از اتاقا با توجه به بنای بالایی که این ویلا داره، کمتر در نظر گرفته شده و معمولا فضای کلی هر کدوم از اتاقا از 9 متر به بالا سرایت نمیکنه!
طبقه دوم این ویلا دوتا اتاق خواب داره که فقط یکیش مستره؛ یه سرویس مجزا هم بین دوتا اتاق خواب طراحی شده که شامل توالت ایرانی، دوش، تهویه، آینه، سیفون و روشویی کابینتیه! توی اتاق خواب کناری یه کمد دیواری کار شده که یجورایی مستر نبودنش رو با داشتن یه کمد بزرگ جبران کرده! اما چیزی که اینجا باید خیلی بهش بها داده بشه نشیمن هستش؛ مهمترین فضای تجمع افراد ساکن توی یه ویلا، نشیمنه که همیشه تو مرکز دید قرار داره و معمولا با جای دادن تلویزیون، همه تو این حلقه قرار میگیرن. سازنده هم با نظر به همین موضوع اومده از طریق چوب چند تا کار تزئینی انجام داده که مسلما با فرنیش شدن ویلا، این موقعیت خودشو بیشتر نشون میده. همچنین بین نشیمن و تراس یه درب کشویی قرار داره که برای اشراف به منطقه و ویو، چشم انداز خیلی زیبایی رو میشه از روی تراس مشاهده کرد!
در آخر؛
این ویلا بعنوان ملک شمالی محسوب میشه و جزو 14 ویلای شهرکی هستش که البته هنوز قواره هاش تکمیل نشده! تا دریا حدود 15 دقیقه فاصله داره و تا جنگل کمتر از 3 کیلومتر! معمولا سازنده ها برا ساخت یه ویلای جدید سعی میکنن تو این منطقه سرمایه گذاری کنن چرا که فروش ویلا تو چنین لوکیشنی براشون سریعتر اتفاق میفته. برای اینکه بیشتر با موقعیت این منطقه آشنا بشید، پیشنهاد میکنم از این ویلا بازدید داشته باشید.
ویلاطور؛ همیشه بهترینا رو براتون آرزو میکنه!