تماس با مشاور ارسال پیام
00:00
    سرعت پخش

ویلا کد 575

5,000,000,000 تومان

  • زمین

    320 متر
  • بنا

    180 متر
  • خواب

    2
  • کد ملک

    575

  • آدرس

    محمودآباد

  • حمام

    2

  • سرویس بهداشتی

    3

  • منظره

    شالیزار

  • جهت ملک

    جنوبی

  • سال ساخت

    1402

  • سند

    مبایعه نامه,شش دانگ,(شورایی)

موقعیت

ویژگی ملک

  • مجوز :

    پروانه ساخت , پایان کار

  • وضعیت سکونت :

    تخلیه

  • نوع موقعیت :

    جنگلی , مستقل

توضیحات

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 575 آشنا خواهیم شد.

 

این ویلای خاص را شما بخرید!

هر زمان ویلایی بتونه از بین 100 تا ویلای خوب دیگه انتخاب بشه، بدون تردید باید به طراح و سازندش دستمریزاد گفت! حالا بنظرتون این ویلا باید چه خصوصیاتی داشته باشه تا بتونه رتبه یک رو کسب کنه؟ 

 

بنظر من اگه شاغول رو بذاریم روی یه قیمت مشخص و معیار انتخابمون رو باتوجه به عناوینی مثل زیبایی، نقشه، طراحی، متریال، ایده، موقعیت و ابعاد تعیین کنیم؛ اونوقت بدون استثنا روسفیدیش میمونه برای این ویلای نما سفید دوبلکس زیبا و روسیاهیش برای بقیه ویلاها. حالا چرا میگم این ویلا خاصه و میشه چشم بسته خریدش؟ به این خاطر که سازندش نوپردازه و داره سعی میکنه سبک جدیدی رو که تا به حال تو این مناطق نیومده، عرضه کنه. 

 

اولیش برمیگرده به سقف هشتی که داره؛ این نوع ساخت باید و باید و باید توی مناطقی که بارون زیادی میباره اجرا بشه تا بتونه آب بارونو سریع و براحتی عبور بده. سازنده طی گفتگو با تیم ویلاطور اذعان داشته که ارتفاع این سقف هشتی 4 متره و حتما توی ویلای بعدی این ارتفاع رو به 6 متر میرسونه. دلیل کارشم نه فقط بخاطر بارندگی، بلکه اون فضایی که از سقف داخلی تا بام بوجود میادو میشه یه اتاق دیگه و یا شاهنشین طراحی کرد. ایشون این طرحو از ویلایی توی روسیه دیده که بخاطر شباهت شرایط آب و هوایی و میزان بارش برف و بارون سعی کرده از این نوع سبک بام برای ویلا استفاده کنن. 

 

با هر نگاه، زیباست!

جدا از ایده ای که گرفته شد، این ویلا به شدت زیباست و این زیبایی از هر طرفش میباره. بطور کلی رنگ سفید بخاطر طراوت و روشنی خاصی که داره اگه تو ابعاد زیادی هم اجرا بشه، همچنان جذاب و دلفریبه. حالا به این سفیدی کمی رنگ چوب و مقداری مشکی هم اضافه کنین تا ببینین ترکیب این سه رنگ چه نتیجه فوق العاده ای رو بوجود میاره. نتیجش میشه همین ویلای پیش رو که سازنده با استفاده از پودر سیمان و عایق رطوبتی اونو پوشونده، که هم بسیار زیباس و هم در مقابل نم و رطوبت کاملا ایمنه. دیوارهای این ویلا با بلوک چیده شده و سازنده در جواب به این سوال که چرا از سفال استفاده نکرد گفت: سفال آبو جذب میکنه و به بنا آسیب میزنه که این اتفاق تو منطقه ای مثل شمال باید خیلی بیشتر ازینا رعایت بشه. 

 

چوبهای بکار رفته تو نمای ویلا و پنجره های دوجداره با فریم مشکی، یجورایی بازتابی زیبا و جذاب به این ویلا دادن که به همراه محوطه سازی سرسبز حیاط، این جذابیت رو دو برابر کرده. توی حیاط از چمن طبیعی استفاده شده بعلاوه 3 تا سیکاس که قیمت بالایی دارن؛ همینطور یه یاس هلندی کاشته شده که عرض و قطر زیادی داره و طبق گفته سازنده، شاید تو کمتر جایی بشه این اندازه یاس هلندی رو پیدا کرد. دورتادور باغچه سنگ مرمر قرار داره، پشت حیاط نهالای پرتقال و نارنگی کاشته شده و یه سکو هم هست که روپوش فاضلاب محسوب میشه. 

 

فضای داخلی با متریال عالی!

علیرغم تلاشهای زیادی که سازنده برای طراحی و نقشه این ویلا انجام داده، یه نقص بهش وارده که چرا ویلا رو سه خوابه طراحی نکرد؟! به این سوال تو ادامه جواب داده میشه ولی قبلش باید از متراژ زمین و بناش بدونیم و اینکه تو فضای داخلی بجای اتاق، چه چیز دیگه ای ترجیح داده شد؟! این ویلا 320 متر زمین و 180 متر بنا داره، دوتا اتاق خواب تو طبقه بالاش طراحی شده و تو طبقه پایین به غیر از سرویس مجزا و آشپزخونه و سالن بزرگی که داره، هیچ اتاق خوابی در نظر گرفته نشد. سازنده با نظر به اینکه یه سالن بزرگ و دلبازی طراحی بشه و هم بخاطر اجرای بهارخواب تو طبقه بالا، بیشتر به فضاهای باز و عمومی پرداخت و یجورایی ویلاشو نسبت به بقیه ویلاها متمایز کرد. 

 

از مهمترین کارایی که سازنده تو این ویلا انجام داده، انتخاب بهترین متریال تو همه موقعیتها بود؛ مثلا سرامیک شرکت ایساتیس هم زیبایی خاصی به سالن داده و هم اگه آب روش بریزین لیز نمیشه؛ درواقع اگه فرشو روی این سرامیکها بندازین، به حالت ایستا قرار میگیره و سُر نمیخوره. پنجره های دوجداره آورتا از انتخابهای خوب این سازنده هستش یا کابینتی که استفاده شده، طرح متفاوتیه که تو این مناطق اصلا کار نشده. این کابینت تو کشور انگلیس اجرا میشه و سازنده با کمی تغییر سعی کرده اونو تو این ویلا بکار ببره؛ درواقع رنگ پسته ای کابینت و قفسه ها و شلف هایی که کار شده خودش برگرفته از این تفاوتهاست. 

 

گرم به وقت سرما و سرد به وقت گرما!

زمانیکه از راه پله چوبی به سمت طبقه دوم میرید، کفپوش چوبی 3.5 در 8 متری رو میبینین که هیچ صدایی از راه رفتن روش نمیشنوین. قطر این چوب 3 سانتیه که مانع از ورم و پیچیدگیش میشه. همینطور وقتی به سقفش نگاه میکنین، یه شیب هشتی از چوب نراد رو میبینین که درواقع تیرنما کار شده و رنگ سیلر خورده تا همون رنگ خام چوب حفظ بشه. اینکه سقف و کف یه فضا از چوب باشه، یعنی تو روزهای سرد سال با گذاشتن یه بخاری زودی فضا گرم میشه و تو روزهای گرم سال هم فضای خنکی رو تجربه میکنین. یا زمانهایی که هوا خوبه کافیه پنجره اتاقها رو باز کنین تا هوای خنک توی ویلاتون جریان داشته باشه. این فضا رو با نام بهارخواب میشناسن که تو ایام بهار و پاییز، جای فوق العاده ایه برای استراحت.

 

تو این فضا قراره یه میز بار گذاشته بشه بعلاوه شیرآب و اجاق گاز برقی که احتمالا اوقات زیادی رو تو این فضا سپری خواهید کرد. قرنیز چوبی با رنگ تیره، چند لوستر مکعبی، لوستر چلچراغ راه پله، بالکن با شیشه های سکوریت مات، چوب ترموی نما و دو اتاق خواب مستری که طراحی شده، از امکانات و موقعیتهای این طبقه محسوب میشن. هرکدوم از اتاقها 3.5 در 3.5 مترن و یه سرویس ایرانی و فرنگی با شیشه سندبلاست شده دارن؛ همینطور دوتا دوش، روشویی کابینتی وینزو، شیرآلات درجه یک با برند اروند از شرکت گلپایگان، چوبهای سقف آغشته به رنگ گیاهی ضدآب و کاشی و سرامیک ایساتیس از متعلقات سرویس مستر اتاقها و سرویس مجزای این ویلا به حساب میان. 

 

چندتا چیز مهم!

  • این ویلا به سبک امروزی ساخته شده
  • استفاده از قرنیز چوبی بجای سنگ 
  • ترکیبی از کناف و لمبه تو سقف ویلا 
  • دو طرف پله نرده چوبی کار میشه که توش سیم بوکسل با روکش پلاستیکه
  • سقف سرویس طبقه اول از MDF هستش، تلق نیست
  • پارتیشن مخصوص برای جداسازی سرویس از سالن 
  • مارک هود و گاز رومیزی آشپزخونه مسترهومه
  • سکوریت کار شده تو بالکن ضد خشه و شیشه هاش تضمینیه
  • برای گرمایش ویلا لوله کشی پکیج انجام شده 
  • به درخواست مشتری، مالک پکیج و رادیاتور رو نصب میکنه
  • زمین این ویلا اوقاف نداره
  • ویوی ابدی با زمینهای شالی
  • قراره پشت ویلا یه شهرک با ویلاهای قوی ساخته بشه
  • امنیت بالا با چندتا دوربین مداربسته ابتدا و انتهای کوچه
  • کوچه خوش نشین 
  • مقاوم سازی پی با 27 تا کامیون سنگ کوهی
  • انجام عملیات صاف سازی پی با گریدر و غلتک زنی
  • بالا آوردن 1 متر از ارتفاع زمین
  • ایزوگام کامل دورتادور دیوار بنا
  • پی کامل میله گرد
  • منطقه ای با 8 هکتار از انواع درختان جنگلی
  • منطقه ای با امکان سرمایه گذاری برای جذب توریست
  • زمین داخل بافت و دارای مجوز ساخت و پایان کار
  • دارای سه تا انشعاب آب، برق و گاز
  • دسترسی آسون به ویلا از طریق دو جاده محلات و جنگلی
  • موقعیت مناسب برای سکونت و سرمایه گذاری
  • فاصله کوتاه تا شاهراه تجاری منطقه
  • فاصله تا دریا حدود 10 دقیقه
  • فاصله تا شهر کمتر از 6 کیلومتر

ویلاطور؛ براتون آرزوی بهروزی و سلامتی داره.