تماس با مشاور ارسال پیام
00:00
    سرعت پخش

ویلا کد 549

2,000,000,000 تومان

  • زمین

    182 متر
  • بنا

    90 متر
  • خواب

    2
  • کد ملک

    549

  • آدرس

    آمل

  • حمام

    2

  • سرویس بهداشتی

    2

  • منظره

    محوطه

  • جهت ملک

    شمالی

  • سال ساخت

    1402

  • سند

    مبایعه نامه,شش دانگ,(شورایی)

موقعیت

ویژگی ملک

  • مجوز :

    پایان کار

  • وضعیت سکونت :

    تخلیه

  • نوع موقعیت :

    جنگلی , شهرکی

توضیحات

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 549 آشنا خواهیم شد.

 

شیک و مجلسی!

تصویری که از یه ویلای همکف توی ذهنها تداعی میشه اینه که یه جای جمع و جور و کوچیکیه که معمولا دوتا اتاق خواب و یه سالن داره و بازدید ازش دو دقیقه هم وقتتونو نمیگیره؛ این حرف درسته و البته اگه ویلاباغها رو ازشون فاکتور بگیریم! همونطورکه میدونید غالب ویلاباغها در کنار اینکه بنای به نسبت کوچیکی دارن اما زمینشون بسیار بزرگه و حداقل متراژشون به 400 متر میرسه. اما امروز میخوایم از ویلای همکفی صحبت کنیم که 182 متر زمین داره و 90 متر بنا؛ این ویلا دوتا اتاق خواب داره و یکیش مستره، به اتفاق یه سالن بزرگ که آشپزخونه تو گوشه ش طراحی شده. بعضی از این ویلاها با اینکه تو ابعاد کوچیکتری ساخته میشن ولی برای یه خونواده سه نفره فرصت عالی و شگفت انگیزیه؛ چراکه خرید ویلا برای هرکس میتونه چندین وجه رو به همراه داشته باشه. مثلا ممکنه شما این ویلا رو بخرید و بخواید اجاره ش بدید و یا این ویلا رو از این جهت تهیه میکنید که آخر هفته ها به همراه خونواده و یا دوستاتون به اونجا سفر کنید. حتی این ویلا میتونه براتون سودآوری بیشتری حاصل کنه چراکه غالبا خریدن یه ویلای شهرکی تو اولویت اول خریداران ویلاست.

 

این ویلا جزو یه شهرک بزرگه که احتمالا 50 تای دیگه هم توش ساخته میشه! تا زمانیکه این شهرک تکمیل نشه، فرصت خوبیه تا با خرید یه ویلا و یا چندین ملک برای خودتون سرمایه گذاری کنید. مسلما شرایط ویلاهایی که زودتر از بقیه خریداری میشن، راحتتره و هزینه کمتری رو در بر داره. مثلا جا افتادن اون شهرک مستلزم فروش هرچه زودتر ویلاهاشه و هرچقدر که این ویلاها به فروش برن، ارزش ویلا و زمین شهرک هم به مرور زمان بالاتر میره. کوچه های این شهرک فعلا خاکیه و در آینده با سنگریزه پوشونده میشه و ازونجایی که چندین ویلا با فاصله ای نزدیک به هم ساخته شدن، کار کوچه سازی و تزئین با گل و گیاه هم بزودی قابل اجراست. این شهرک تو فضای جنگلی قرار گرفته و میشه ویوی کوه و جنگل رو از فضای بیرونش دید؛ گرچه جنگل تو فاصله 3 کیلومتری از این منطقه قرار گرفته و میتونید در زمان کوتاهی بهش دسترسی داشته باشید. این منطقه به جاده اصلی بین محلات نزدیکه و تا شاهراه تجاری حدود 7 کیلومتر فاصله داره؛ همینطور تا دریا حدودا 15 دقیقه فاصله زمانیشه که میتونید این فاصله رو هم از طریق جاده اصلی بین آمل و محمودآباد طی کنید و هم از مسیر بین روستاها عبور کنید که یه جاده جنگلی زیباییه. 

 

کف سالن ویلا با سرامیک پوشیده شده و سقفش کاملا کناف کاریه، همینطور با وجود نورپردازی مخفی و هالوژن که بخش جدایی ناپذیره کنافه اگه یه لوستر بهش وصل بشه، زیباییش تکمیل میشه. کابینت MDF و سینک دوقلو فضای آشپزخونه رو تشکیل دادن که قراره بزودی گاز رومیزی و هود هم بهشون اضافه بشن. درب ضدسرقت و پنجره های دوجداره، نمای سنگ و سیمانی، محوطه سازی با انواع درختای زینتی و حیاط سنگفرش با دو دروازه ورودی بزرگ و کوچیک و قابلیت پارک دو خودرو، از موارد دیگه ایه که میشه گفت باعث شدن فضای این ویلا زیباتر بشه. اگه بخواید با ابعاد سالن و اتاقها آشنا بشید باید بگم این سالن یه فضای 36 متری داره (6 در 6 متر) که یه ضلعش رو پنجره بزرگی در برگرفته و میتونید با آویز یه پرده بزرگ و البته قرار دادن یه مبل 3 نفره و پاف، این فضا رو به زیبایی پوشش بدید. ابعاد یه اتاق که روبروی سرویس بهداشتی مجزا قرار گرفته 3 در 3.5 متره و شامل یه پنجره به پشت ویلاست. انتهای راهرو اتاق خواب مستر قرار داره که ابعادش 3 در 3 متره و به حیاط پشتی ویلا مشرفه. و اینکه لوله کشی شوفاژ این ویلا انجام شده و برای نصب اسپلیت هم فضاش مشخصه که میتونید براحتی سیستم گرمایش و سرمایش ویلا رو راه بندازید. 

 

در آخر؛ برای رسیدن به این ویلا که البته تو موقعیت بسیار خوبی قرار داره، میتونید خیلی راحت از کمربندی بین شهرهای آمل و محمودآباد به این ویلا برسید. اگه هم از مسیر شهر نور و چمستان حرکت میکنید و یا با دور زدن شهر آمل و عبور از کمربندی امامزاده عبدالله خواستید وارد این منطقه بشید، بازم مسیر راحت و بدون ترافیکی رو میتونید داشته باشید. 

 

ویلاطور؛ آرزوی بهترینها رو براتون داره.