تماس با مشاور ارسال پیام
00:00
    سرعت پخش

ویلا کد 686

3,000,000,000 تومان

  • زمین

    305 متر
  • بنا

    250 متر
  • خواب

    4
  • کد ملک

    686

  • آدرس

    محمودآباد

  • حمام

    2

  • سرویس بهداشتی

    2

  • منظره

    شالیزار,کوچه و خیابان

  • جهت ملک

    جنوبی

  • سال ساخت

    1390

  • سند

    تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان

موقعیت

ویژگی ملک

  • مجوز :

    پروانه ساخت , پایان کار

  • وضعیت سکونت :

    تخلیه

  • نوع موقعیت :

    ساحلی , شهرکی

توضیحات

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 686 آشنا خواهیم شد.

 

شهرک برند در محله ای دنج!

خریدار: من چیزی نمیخوام جز یه ویلای دوبلکس تو یه شهرک برند و شیک از یه منطقه سطح بالا با کلی امکانات رفاهی!

 

این چیزی که میخوام کاملا معقوله، چون من دنبال یه ویلای شیک میگردم که اگه سال ساختش برای گذشته باشه هم حله، ولی نه اینکه زهوار در رفته باشه؛ ویلایی میخوام که خوش ساخت باشه و ترجیحا دوبلکس و تعداد خوابش هم هرچندتا بود اوکیه. اولویت اولم از ویلایی که میخوام شهرکی بودنشه، میخوام امنیت ویلام برقرار باشه تا اگه یه وقتایی نبودم خیالم از ویلا راحت باشه. 

 

اممم، دیگه چی میخوام؟ آها اگه این ویلا نزدیک دریا باشه، عالیه. دوست دارم صبحا که از خواب پا میشم، یه قدمی توی ساحل بزنم. حالا نه اینکه ویوی دریا رو داشته باشم ولی دلم میخواد فاصله م تا دریا کم باشه، یه چیزی حدود دو سه دقیقه.

ویلاطور: ما به شما ویلا کد 686 رو معرفی میکنیم؛ ویلایی خوش ساخت و درجه یک که توسط سازنده بنام منطقه تو سال 1390 ساخته شده. این ویلا در کنار 13 تا ویلای دیگه همشون 246 متر زمین دارن و فقط یه قواره زمین 243 متری مونده که اونم بزودی ساخته و شهرک تکمیل میشه. این شهرک نگهبانی 24 ساعته و گیت ورودی داره و همه ساکنینش تهرانی و خوش نشین هستن و فقط یکی از ساکنین بصورت دائمی اونجا زندگی میکنه. 

 

این ویلا دوبلکسه و 4 تا اتاق خواب داره؛ یکی از اتاقها مثلثیه و میتونین بعنوان انباری ازش استفاده کنین. سه تا اتاق دیگه تو طبقه بالان که هرکدوم ابعاد 3.5 در 4 متر دارن. بخاری، شومینه سنگی، کاغذدیواری، پرده، توالت ایرانی و فرنگی، سنگ آنتیک، اسپلیت و آشپزخونه مجهز به هود، گاز رومیزی، سینک و یخچال از موجودیتهای فضای داخلی این ویلا هستن. یه حیاط پشتی هم داره که دنجه و حیاط جلوش پُره از دار و درخت و گل و سبزه. 

 

آپشن ویلاهایی که قدمت دارن اینه که همه گل و درختاشون رشد کردن و به نمو خودشون رسیدن و حیاط یه طراوت و شادابی خاصی داره. همینطور آپشن دیگه این ویلاها اینه که اگه ضعفی داشتن، خودشونو تا حالا نشون دادن و این ویلا از این بابت هیچ مشکلی نداره. 

 

شاید یکی از چیزهایی که باعث بشه این ویلا رو خاص دونست، سقف لمبه ای هستش که تو طبقه بالا کار شده. برعکس طبقه اول که سقف کناف داره، سازنده حسابی به طبقه بالا رسیده و هزینه هنگفتی کرده. لمبه ها که غالبا از چوب نراد و کاج حاصل میشن، در برابر حشرات و رطوبت کاملا مقاومن و با یه دست رنگ جلادهنده ای که زده میشه، زیبایی خاصی میگیرن.

 

انتخاب کناف یا چوب سلیقه ای هستش ولی چیزی که سازنده اجرا کرده یجورایی خواسته هردوتا سلیقه رو دخیل کنه. کناف وقتی با هالوژن و لوستر و نورپردازی مخفی مَچ میشه، زیباییش حرف نداره. عایق رطوبت و حرارته و فقط نقطه ضعفش در برابر آبه که اگه نشت آبی اتفاق بیفته و یا رطوبت زیادی بهش برسه، بدلیل اینکه جنسش از گچه ممکنه آسیب ببینه و تغییر شکل بده.

 

این شهرک نزدیک کمربندیه و دور و اطرافش پُره از مغازه و فروشگاه و رستوران. خلاصه امکانات رفاهی زیادی دوروبرشه که کافیه یک دقیقه پیاده قدم بزنین. یه خبر خوب دارم براتون و اون اینه که این ویلا تا دریا فقط 3 دقیقه فاصله داره. کافیه از کمربندی عبور کنین و برسین به جاده اصلی محمودآباد به سرخرود و از اونجا میتونین ساحل و دریا رو ببینین.

 

این ویلا با داشتن مجوزهای ساخت، پایان کار و سند تک برگ، مدارکش کامله و سندش آماده انتقال. همه زمینها ابتدا 305 متری بودن و بدلیل مشاع بودن کوچه شهرک، به قواره های 246 متری تقسیم شدن. به همین خاطر سند همه این ویلاها تک برگ مشاع هستش.

 

چنانچه نسبت به این سوال نظر یا سوالی دارین میتونین با مشاورای تیم ویلاطور در میون بذارین. خوشحال میشیم.

 

ویلاطور