تماس با مشاور ارسال پیام

آپارتمان کد 667

3,000,000,000 تومان

  • زمین

    300 متر
  • بنا

    350 متر
  • خواب

    4
  • کد ملک

    667

  • آدرس

    محمودآباد

  • حمام

    4

  • سرویس بهداشتی

    4

  • منظره

    جنگل,شالیزار

  • جهت ملک

    شمالی

  • سال ساخت

    1403

  • سند

    مبایعه نامه,(شورایی)

موقعیت

ویژگی ملک

  • مجوز :

    پروانه ساخت , پایان کار

  • وضعیت سکونت :

    تخلیه

  • نوع موقعیت :

    جنگلی , شهرکی

توضیحات

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 667 آشنا خواهیم شد.

 

از کوزه همان برون تراود که در اوست!

شاید دیدن تصاویر این ویلا دیگه هیچ حرفی برای گفتن باقی نذاره؛ چون انقدری که این ویلا همه چیش درجه یک و تر و تمیزه، ناگفته هم پیداست. به قول معروف: مُشک آنست که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید. اما خب برای اینکه با جزئیات بیشتر این ویلا آشنا بشیم، لازمه بریم نزدیکتر و یه چرخی توی ویلا بزنیم. لطفا تا پایان همراهمون باشید.

 

ویلا کد 667 دارای 300 متر زمین و 350 متر بنای تریپلکسه که 4 تا اتاق خواب و 4 تا سرویس بهداشتی داره. 2 تا از این اتاقها مستر هستن و 2 تا از سرویسها هم بالطبع مجزا طراحی شدن که یکیش تو طبقه اول و یکی دیگه تو طبقه دومه. روف این ویلا همراه شده با آتشدان، جکوزی و فضای باغچه که اگه کمی عمیق بشین خودتون رو با خونواده یا جمع دوستانتون میبینین که دور آتشدان نشستین و لحظات خوشی رو سپری میکنین. این ویلا انقدر حس خوبی داره که هفته ای یکبار هم شده بهش سر میزنین؛ از ویوی روبروی ویلا گرفته تا 180 درجه اونورتر، یعنی پشت ویلا که شامل زمینهای شالی و فضای خونه ها و ویلاهای اطرافه و همش دارن انرژی مثبت ساطع میکنن. 

 

یکی از طراحیهای خاص این شهرک برمیگرده به ویوی روبروی ویلاها که هیچ ویلا یا خونه دیگه ای جلوشون ساخته نشده. درواقع باتوجه به عرض شهرک و یکطرفه بودنش باعث شده جاده در سمت راست شهرک قرار بگیره و دیگه ویلاها بصورت رودررو ساخته نشن. و ویویی که این ویلا داره یجورایی به همه فضای روبرو اشراف کامل داره. البته این آپشن به دوتا دیگه از ویلاهای این شهرک هم اطلاق میشه؛ چراکه از 10 تا ویلایی که تو این شهرک ساخته شده فقط 3 تاش تریپلکس هستن و روف دارن. 

 

این شهرک دارای نگهبانی 24 ساعته و گیت ورودیه و همین موضوع باعث شده "امنیت" که مهمترین مسئله تو امر خرید ویلاست، تو این شهرک برقرار باشه. همه قواره های این شهرک ساخته شدن و چندتا از ویلاها هم به فروش رفتن و مسلما روز به روز به ارزش ویلاهای باقی مونده اضافه میشه. 

 

یکی دیگه از خوبیای این ویلا برمیگرده به موقعیتی که داره؛ معمولا ویلاهایی که در انتهای یه شهرک قرار میگیرن عبور و مرور کمتری جلوشون انجام میشه و به همین خاطر آرامش بیشتری دارن.

 

شاید یکی از دغدغه های کسایی که ویلای استخردار دارن این باشه که چطوری آب استخر رو تمیز کنن؟! خب این مسئله مهمیه؛ چراکه تو همچین استخری که ابعاد 3 در 3 داره و عمق متوسطش 150 سانتیمتره (1.5 متر)، 13500 لیتر آب جا میشه. بدلیل چرخش مداوم آب استخر، این آب همیشه درحال تصفیه هستش و شفاف و تمیزه؛ و ضمنا اینطور نیست که آب استخر رو باید هر هفته عوض کرد، بخاطر همون تصفیه ای که همیشه در جریانه معمولا یه مدت زمان متوسط 6 ماه تا یکسال رو باید برای تخلیه آب استخر درنظر داشته باشید. یه راهکار برا اینکه نذارین چیزی وارد آب استخر روباز بشه و تمیزتر بمونه: استفاده از پوشش پلی کربناته. این ورقها سبک و دوجداره هستن و در برابر گرما و سرما عایق بسیار خوبین. این ورقها راحت خم میشن و مناسب سقفهای پارکینگ، پاسیو، بهارخواب، حیاط خلوت و ... هستن. با این روش میتونین از ورود حشرات و گرد و غبار به داخل آب جلوگیری کنین. این ساختار رو میشه به صورت جمع شونده هم اجرا کرد، تا هر موقع که میخواین یه استخر سرپوشیده و یا روباز داشته باشید.

 

طراحی داخلی ویلا و متریالی که توش استفاده شده، این ویلا رو خاص و دیدنی کرده. از بدو ورود به این شهرک تا انتهای روف این ویلا، بصورت مهندسی و دقیق کار شده که تصاویر کاملا گویا هستن. در انتها باید از مدارک کامل این ویلا گفت که دارای مجوزهای ساخت، پایان کار و البته سند تک برگه و شما میتونین با خیال راحت برای خرید این ویلا اقدام کنین.

 

ویلاطور