3,000,000,000 تومان
زمین
283 متربنا
285 مترخواب
3628
محمودآباد
4
4
جنگل,کوه,شالیزار
شمالی
1403
مبایعه نامه,(شورایی)
پروانه ساخت , پایان کار
تخلیه
جنگلی , مستقل
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 628 آشنا خواهیم شد.
نمیشه از این ویو گذشت!
ویلا کد 628 یه روف با ویوی 360 درجه داره که از هر ضلعش میتونین کوه ها، جنگلها و زمینهای کشاورزی رو ببینین و از دیدنشون لذت ببرین.
غالبا مناطق شمالی بخاطر طبیعت زیباشونه که مورد استقبال توریستها و مسافرا قرار میگیرن و مسلما دیدن این زیباییها حس خوبی بهشون دست میده. حالا اگه این طبیعت تو قالب چشم انداز زیبایی از یه ویلا باشه، میشه تاثیرش رو تو روحیه ساکنینش دید. اینو میدونیم که اثرگذاری طبیعت همیشه در جریانه و شبانه روز به کسانی که تو معرض این زیباییها هستن حس سرزندگی و امید میبخشه. پس پیشنهاد میکنم از موقعیت بدست اومده نهایت استفاده رو ببرین.
روف این ویلا با چمن مصنوعی و سرامیک پوشونده شده و دیوارش با سنگ کار شده و حدود یک متری بالا اومده تا مشکلی برای بچه ها و یا عزیزانی که مشکل حرکتی دارن، پیش نیاد. از کارهایی که میشه تو این روف انجام داد، تبدیل کردنش به روف گاردنه؛ همونطورکه میدونین فرق روف و روف گاردن مربوط میشه به همین فضای سبز گل و گیاه که اگه دوس دارین میتونین انواع گل، درخت و سبزی تو این فضا بکارین.
توانمندیهای منطقه!
ویلا کد 628 یه دورنمای جنگل داره و فاصله ش تا دریا بصورت هوایی 7 کیلومتره؛ درواقع این ویلا میتونه یکی از بهترین گزینه ها برای خرید باشه که دو آپشن: دوری از رطوبت و طبیعت چشمنواز رو با هم داره.
مسئله بعدی تو خرید این ویلا، دسترسیشه که فاصله ش تا جاده اصلی از طریق خودرو فقط 3 دقیقس. البته یه فاصله دیگه ای هم داره که مسیرش 5 دقیقه ایه و درست از کنار جنگل عبور میکنه. این محله جزو مناطق برند محمودآباده که با اجرای طرح هادی و وسیعتر شدن عرض خیابوناش، روز به روز به ارزش و اعتبارش اضافه میشه. همینطور این منطقه تو اغلب کوچه ها و خیابوناش دوربین مداربسته کار گذاشته شده و از امنیت بالایی برخورداره.
سطح اجتماعی و کلاس طبقاتی مردمش هم بالاست و غالب کسانی که تو این منطقه اقدام به ساخت و ساز و خرید میکنن، سرمایه گذارها هستن. با وجود این افراد، منطقه رشد چشمگیری داشته و همین موضوع باعث شده دهیار و شورای محله دقت و توجه بیشتری به این محل داشته باشن.
یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث میشه یک گام دیگه به خرید این ویلا نزدیک بشین، بحث دسترسی به امکانات رفاهیه. این محله تا شاهراه تجاری منطقه یعنی کلوده فقط یک دقیقه فاصله داره و حتی باوجود فاصله 5 دقیقه ای تا شهر، میتونین تمام اقلام مورد نیازتون رو از کلوده تهیه کنین. برعکس محله های دیگه که شاید 4 یا 5 تا فروشگاه داشته باشن، شما توی کلوده بالای 200 تا مغازه میبینین که همگی سر جاده اصلی قرار دارن و میتونین دسترسی راحتی داشته باشین.
استخر بیرونی با حیاط شطرنجی!
از نکات قابل توجه این ویلا میشه به استخر بزرگش اشاره کرد که ابعادش 3 در 9 متره و بخش خیلی زیادی از حیاط رو در برگرفته. بدنه داخلی و کفپوش استخر با کاشی و بدنه بیرونیش با سنگ پوشش داده شده و باتوجه به فضای بازی که دو طرفش موجوده، میشه با استفاده از ستونهای آهنی یا آلومینیوم، کاورهایی مثل PVC یا پلی کربنات رو برای سرپوشیده کردنش بکار برد. اما موتورخونش کجاست؟ موتورخونه درست کنار استخر، توی محفظه ای که براش طراحی شده قرار گرفته و فعلا تاسیساتش کامل نیست و بزودی نصب میشه. همینطور روی موتورخونه با استفاده از چمن مصنوعی پوشش داده شده و میتونین صندلی بذارین و بعنوان سکوی آلاچیق ازش استفاده کنین.
اما بجز استخر چیزی که همون بار اول باهاش مواجه میشین، حیاط خیلی خاص ویلاست که با استفاده از سنگ و چمن مصنوعی بصورت شطرنجی کار شده. شاید تو نگاه اول یکی از نقدهایی که به این ویلا میشه همین طراحی حیاطش باشه؛ چرا که هیچ گل و درختی تو محوطه کاشته نشده و بنظر سازنده میتونست بهتر از اینها کار کنه. اما خبر خوب اینجاست که چند روز بعد از عکاسی ما از ویلا، سازنده اطلاع داده که تغییرات زیادی توی حیاط بوجود آورده و بخشی از حیاط رو با انواع گل و درخت زینتی پوشش داده!
این حیاط دوتا دروازه ورودی بزرگ و کوچیک داره و 6 تا ماشین هم توش جا میشه. یه حیاط پشتی هم داره که منتهی میشه به انباری که توش یه پکیج نصب شده. روی دیوار داخلی حیاط با چراغهای شبنما کار شده و تو ساعات غروب و شب، فضای زیبایی از ویلا رو به نمایش میذاره. نمای ویلا با آجر و پودر سفیده و بخشی از این نما که مربوط میشه به دیوار بالکن، با آجر طرح دیگه ای اجرا شده. و البته پنجره های بزرگ دوجداره، راه پله سنگی و نرده های آهنی، شما رو دعوت میکنه به بازدید از فضای داخلی ویلا که توسط استادکارهای ماهری ساخته شده.
ظرافت در نازک کاری فضای داخلی!
بعضا توی ساخت ویلا دقت به چیزهای خیلی کوچیک نشون از هنر و مهارت بالاییه که باعث میشه یه ویلا نسبت به ویلاهای دیگه متمایز بشه. مثلا گچکاری دیوار و سقف این ویلا به همراه نقاشیهایی که انجام شده، نشون میده سازنده از چه استادکارهای خوبی برای این ویلا بکار گرفته. درواقع اون چیزی که از ویلا در نهایت بعنوان خروجی کار نمایش داده میشه، هنر همین ریزه کاریهاست و اینکه استادکار چقدر دقیق و با ظرافت تونسته بخشهای نازک کاری ویلا رو انجام بده.
درسته سقف سالن، نشیمن و اتاقها با کناف کار شده ولی نباید از بتونه کاری و گچکاری قابل توجهی که روی این کنافها بکار رفته راحت عبور کرد. درواقع زیباییهای این گچکاریها زمانی خودشونو نشون میدن که ریسه نور مخفی با رنگای متنوعش از کنارشون رد شده. کار این ریسه ها زینت بخشیدن به فضاهایین که قصد دارین زیبا و برجسته نشونشون بدین و اگه بخواین میتونین از این ریسه ها تو گوشه های کابینت آشپزخونه و یا قسمتهای مختلف اتاق خوابتون استفاده کنین.
مساحت ویلا با موقعیت اتاقها!
این ویلا 283 متر زمین داره و 285 متر بنا؛ سه تا اتاق خواب براش طراحی شده که دوتاش مسترن و تو طبقه بالا قرار دارن. یکی از اتاقها تو طبقه اول کنار سرویس بهداشتی مجزا طراحی شده و دارای کمددیواریه. نکته قابل توجه تو همه این اتاقا اینه که ابعادشون 3 در 4 متره و هرکدوم دارای شوفاژ هستن. همینطور هرکدوم از اتاقا به ویوی خاصی مشرفن و دوتاشون بالکن اختصاصی دارن که بخاطر داشتن شیر گاز، میتونین باربیکیو هم قرار بدین.
شاید از بین اتاقها، یه اتاق چهارمی هم بشه برای این ویلا متصور شد و اون بالکن 4 در 4 متری ویلاست. این بالکن که پیشتر راجع به نمای آجریش صحبت کردیم، نرده های آهنی داره و جون میده برای شبهای بهار و پاییز. این بالکن بیشتر شبیه شاهنشین و یا بهارخواب هستش و نیازه یه تخت سنتی و یا چندتا صندلی و میز توش قرار داده بشه و از فضای مطبوع لذت برد.
آشپزخونه، سالن و نشیمن!
سرامیک استفاده شده تو کف سالن و نشیمن و اتاقها، ابعادش 80 در 80 سانته و باتوجه به قرنیز مشکی و دیوارهای یکدست سفید بدون کاغذدیواری این فضاها، تصویر خامی از فضای داخلی نشون داده میشه که مطمئنا بعد از مبله شدن، خروجی فوق العاده ای رو میبینین. سالن این ویلا 4.5 در 8 متره و 3 تا شوفاژ توش کار گذاشته شده و نشیمن هم ابعادش 4 در 6 متره و دارای 2 تا شوفاژ هستش. آشپزخونه ای که تو این سالن طراحی شده فضای جمع و جوری داره و با اینکه نمیشه میز غذاخوری توش قرار داد ولی استفاده رو خیلی راحت کرده. کابینت MDF براق، سینک دوقلوی گرانیتی، هود Behini، گاز رومیزی 5 شعله و پنجره دوجداره از متعلقات این آشپزخونه به حساب میان.
راه پله بین طبقات از چوب نراده و نرده هاش آهنیه و بصورت گردون و با شیب ملایمی کار گذاشته شده. ویلا کد 628 نکات مثبت زیادی داره ولی یه جای کار رو اگه سازنده دقت میکرد دیگه نقصی توی ویلا وجود نداشت. درواقع این موضوع جزئی برمیگرده به درب آهنی روف که از درون باز میشه؛ به این صورت که وقتی از پله ها بالا میرین، باز شدن درب به سمت داخل ویلا یجورایی شما رو مجبور میکنه دوتا پله پایینتر بیاین تا درب کاملا باز بشه. فرض کنین وسیله ای تو دستتونه و بخواین برین به روف؛ اگه درب روف به سمت بیرون باز میشد، میتونستین با هل دادن در رو باز کنین ولی این درب به داخل باز میشه و مجبورین با همه وسایلی که تو دستتونه یکی دو پله بیاین پایینتر و به سختی در رو باز کنین. بگذریم.
ویلا کد 628 جزو بهترین ویلاهای منطقه محسوب میشه و با داشتن مجوزهای ساخت و سند شورایی، مورد مناسبیه برای خرید. چنانچه بابت این ویلا سوالی دارین، میتونین با مشاورای تیم ویلاطور در تماس باشین.
ویلاطور!