3,000,000,000 تومان
زمین
300 متربنا
200 مترخواب
4638
آمل
3
3
محوطه,شهرک
جنوبی
1403
تک برگ,شش دانگ,(کاداستر),عرصه,اعیان
پروانه ساخت , پایان کار
تخلیه
جنگلی , شهرکی
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما همراهان محترم ویلاطور، در ادامه بصورت تکمیلی با ویلا شمال کد 638 آشنا خواهیم شد.
پلان اول: سکونت!
یه خرید خوب میتونه اعتماد به نفس بالایی بهتون بده و از طرفی مجابتون کنه که میتونین یه ویلای بهتر هم خریداری کنین. برای همین نقطه شروع خریدتون میتونه از همین ویلا باشه؛ ویلا کد 638! ویلایی که اگه بعد مدتها ببینینش همچنان حس روز اول رو بهتون القا میکنه و همون طراوت و شادابی رو از خودش بروز میده. این ویلا با داشتن 300 متر زمین و 200 متر بنا، از 4 تا اتاق خواب برخورداره که یکیش تو طبقه اول و سه تاش تو طبقه دومه. بله، این یه ویلای دوبلکس نما سنگه که ستونهای سنگی و پنجره های دوجداره اختصاصی داره و مثل یه کاخ، در کنار کلی دار و درخت و گل و سبزه خودنمایی میکنه.
حیاط این ویلا با سنگ پوشونده شده و رگه هایی بین این سنگها وجود داره که قراره چمن مصنوعی توشون کار بشه. یه دروازه ورودی بزرگ هم داره که میتونین 4 تا ماشین رو پارک کنین. مسلما داشتن فضای بزرگ حیاط و نمای زیبا از یه بنا میتونه خیلی از سلایق رو پاسخ بده و از طرفی وجود 4 اتاق خواب، برای خونواده ای که اعضای زیادی دارن میتونه یکی از بهترین انتخابها باشه.
خرید ویلا تو شمال به این سوالها جواب میده که چقدر به حال روحیمون اهمیت میدیم؟ چقدر تا حالا خودمون رو توی محیط سرسبز طبیعت قرار دادیم؟ آیا وقت بیشتری داریم که از زندگی لذت ببریم؟ همه این پاسخها شما رو به این ویلا رسونده، ویلایی که وسط یه شهرک بزرگ قرار گرفته و درست لب جاده اصلیه. بنابراین دومین گام خریدتون یعنی سرمایه گذاری با خرید این ویلا بهش قوت بخشیده میشه.
پلان دوم: سرمایه گذاری!
از جاده اصلی بین شهرهای آمل و چمستان که عبور میکنین با سه راه معروفی روبرو میشین به نام سه راه ولیسده! این مسیر بعنوان شاهراه تجاری منطقه شناخته میشه؛ شاهراهی که پر از امکانات رفاهیه و هر لحظه که بخواین میتونین به فروشگاه های زیادی دسترسی داشته باشین. این ویلا و شهرک نزدیک همین شاهراه قرار گرفتن و جزو منطقه پایین دست جاده یا بخش شمالی جاده محسوب میشن. وقتی با شهرک روبرو میشین ابتدا دروازه بزرگ ورودی و بعد نگهبانی رو مشاهده میکنین که 24 ساعته امنیت ویلاتون رو تامین میکنه. نگهبانی مجموعه دارای گیت ورودیه و این یعنی فقط ساکنین اجازه عبور و مرور دارن و اگه فرد غریبه ای بخواد وارد شهرک بشه، باید قبلش با یکی از ساکنین هماهنگ کرده باشه.
داخل این شهرک 20 تا ویلا ساخته شده و چندتا زمین خالی هم هست که به مرور زمان ساخته میشن. اغلب ویلاهای این شهرک قدیمی هستن و این نشون میده که با شهرکی روبرو شدین که قدمت چندین ساله داره. همونطوری که توی تصاویر مشخصه، اگه ساخت و ساز جدیدی صورت بگیره باعث میشه کوچه این شهرک از حالت سنگریزه و خاکی بودن خارج بشه و تبدیل به سنگفرش یا آسفالت بشه! اغلب کسایی که توی شمال به فکر سرمایه گذاری هستن، از این مناطق و شهرکها استقبال میکنن؛ چراکه اگه مجموعه ای در حال پیشرفت باشه و با یه هُل کوچیک کلی ارزش افزوده به ملک ایجاد میشه، چه بهتر که با قیمت مناسبی خریداری و بعد از مدت زمان کوتاهی فروخته بشه. مثلا خرید یکی از ویلاهای قدیمی این شهرک و بازسازیش میتونه یکی از همین سرمایه گذاریها باشه. همینطور خرید یکی از زمینهای این شهرک هم میتونه به مرور زمان باعث جذب سرمایه بشه.
پلان سوم: بازسازی!
کوچه این شهرک 6 متریه و با ساخت و ساز جدیدی که صورت گرفته، آروم آروم همه انشعابات به همه ملکها رسیده و دیگه شاهد کنده کاری و فضای سنگریزه تو این شهرک نیستیم. وقتی یکی یکی ویلاها رو از نظر میگذرونیم، متوجه میشیم که انگاری بعضی از ویلاها پوست انداختن و تبدیل به ویلاهای جدیدی شدن. دقیقا نمونه بارزش همین ویلا کد 638 هستش؛ این ویلا پی و فونداسیون مستحکمی داره و همین باعث شده ستونهای سنگی عریضی رو شاهد باشین. یا اگه این ویلا رو با ویلاهای روبرویی مقایسه کنین متوجه میشین چقدر نمای یه ویلا میتونه تو قدیمی یا جدیدی بودنش تاثیرگذار باشه.
تو سالهای گذشته روی نمای ویلاها از سنگ آنتیک استفاده میشد و امروزه این سنگها جاشون رو به سنگهای تراورتن دادن. از طرفی طراحی سرویس بهداشتی بیرون از اتاقها نشون میده که این ویلا هم جزو ویلاهای بازسازی شدس. البته فقط یکی از چهار اتاق این ویلا مستره که تو طبقه بالا قرار گرفته. یه سرویس بهداشتی مجزای ایرانی و فرنگی تو طبقه اول و دوم طراحی شده که البته هنوز انشعاباتشون بطور کامل نصب نشده و بزودی تکمیل میشن. پس راهکار تقویت یه ویلای چندسال ساخت به اینه که ابتدا از سلیقه مشتری شناخت آپدیت شده ای داشته باشیم و بعد بخوایم با توجه به این شناخت، متریال رو تغییر بدیم.
پلان چهارم: طراحی!
اتاقهای این ویلا به ترتیب از طبقه اول تا طبقه دوم و از راست به چپ با مساحت 9، 7.5، 8.5 و 9 متر طراحی شدن. تو هرکدوم از این اتاقها از کاغذ دیواری استفاده شده که اگه این تصاویر مورد سلیقتون نبود، میتونین روشون رو با طرح دیگه ای پوشش بدین. کاغذدیواریها انوع مختلفی دارن که میتونین نوع قابل شستشو و 3 بُعدیش رو تهیه کنین و توی اتاقهاتون بچسبونین.
چیزی که بیشتر از همه شما رو از فضای بسته اتاق به محیط باز میرسونه، بالکن هستش؛ بالکن این ویلا که بیشتر مشرف به حیاط و فضای شهرکه، تصاویر زیبایی رو نشون میده که شاید بشه گفت اغلب ساعات حضورتون تو ویلا، توی این بالکن و مشاهده محیط شهرک سپری میشه. این بالکن نرده های سنگی قلیونی داره و سقفش کاملا با لمبه پوشونده شده.
تو طبقه اول شاهد سالن بزرگی هستین که ابعادش 6 در 7 متره و این فضا شامل آشپزخونه هم هستش. همونطور که توی تصاویر مشخصه کابینت آشپزخونه هنوز نصب نشده که بزودی کاراش انجام میشه. کفپوش این سالن با سرامیک طرح پارکت پوشش داده شده و سقفش هم با کناف و چوب نراد کار شده؛ لابلای این سقف، نورپردازی مخفی و هالوژن رو هم میبینین که شبیه این نورپردازی رو توی همه اتاقها هم میشه دید. سازنده از چندین پنجره دوجداره تو این سالن و اتاقها استفاده کرده که پنجره رو به حیاط سالن با بقیه پنجره ها فرق میکنه. شما از طریق این پنجره میتونین فضای سرسبز حیاط رو ببینین که توی یکی از عکسها به زیبایی نشون داده شده. برای درب ورود سالن قراره درب ضدسرقت کار گذاشته بشه و قسمت TV Wall هم کمی کار داره تا همه قسمتهای ویلا انجام شده و عرضه بشه.
اگه این ویلا جزو مواردیه که به سلیقتون نزدیکه، میتونین با مشاورای تیم ویلاطور در تماس باشین.
ویلاطور!